5 elemente care construiesc un brand personal S4E09

În episodul de astăzi, alături de gazdele noastre Cristina Norocel și Adrian Burlacu, vom discuta despre cele 5 elemente care construiesc un brand personal și despre cum autocunoasterea este un proces esențial în evoluție. Te-ai întrebat vreodată cine ești și ce faci? În episodul de azi, vei avea ocazia să afli că majoritatea oamenilor consideră că dețin aceste răspunsuri: „știu cine sunt și ce fac”. Dar oare este așa?

Tu ești un brand personal?

Brandingul personal este clădit pe modelarea pasiunii tale având ca rol evoluția, clarificarea și comunicarea a ceea ce te face valoros în cadrul industriei în care îți desfășori activitatea.Nu investim în succesul unui brand personal pentru că ne face plăcere să fim celebri, ci pentru că vrem să ne diferențiem și să demonstrăm aportul nostru pentru o lume mai bună.

Nimeni nu este ca tine și asta este superputerea ta.

Cristina Norocel
un brand personal autocunoasterea

Majoritatea oamenilor au tendința să uite despre cât de importantă este autocunoasterea și cum aceasta poate ajuta la influența și coerența afacerii tale.Un brand personal clădit cum trebuie îți evidențiază punctele forte, cunoștințele, abilitățile și câștigă încrederea consumatorilor.

Urmând cele 5 elemente și exemplele pe care le oferă moderatorii noștri, vei înțelege cât de important este să știi unde aduci un plus de valoare și pentru cine:

  1. Să știi cine ești și ce faci bine.
  2. O propoziție unică de vânzare.
  3. Să te axezi pe o nișă.
  4. Ai nevoie de un website.
  5. Ai nevoie de content constant.

Timeline episod:

03:23Este obligatoriu să stii cine ești. 12:22Ce reprezintă un branding personal.

Dacă ți-am atras atenția și consideri că autocunoasterea duce la evoluție într-un brand personal, te așteptăm și săptămâna viitoare la un nou episod în care vom discuta despre cum îți poți surprinde consumatorul. Până atunci, nu uita să te abonezi la canalul oficial Mentori de România, sau să îți descarci aplicația pentru a fi sigur că primești notificare atunci când un nou episod va fi postat.

Fill out my online form.
Brands at WorkEpisod 61