Prezența în Social Media: asul din mâneca antreprenorilor S1E005

Platformele actuale de social media pot fi adevărate mine de aur pentru promovarea brandului personal, dacă sunt utilizate corect.

În acest episod, Cristina Norocel și Adrian Burlacu vin să ne ofere sfaturi cu privire la promovarea brandului personal pe platformele sociale. Aflăm de ce este important să ținem cont de tendințele din domeniul nostru de activitate atunci când dorim să ne promovăm pe platforma Facebook, dar și ce anume caută oamenii în mod special pe numeroasele platforme de social media.

„Eu consider că orice ajutor e binevenit în viața oamenilor, așa că nu există niciun motiv să te lași pradă ezitărilor.”

Cristina Norocel

Știm din episoadele precedente faptul că mesajul pe care îl transmitem trebuie să aibă o coerență indiferent de mediul în care ne promovăm. Cu toate acestea, informația este digerată diferit de audiența fiecărei platforme în parte. În contextul actual, social media este un mediu extrem de favorabil interacțiunii cu potențiali clienți. Așadar, azi descoperim diferențele majore între postările potrivite pentru Facebook, Instagram și LinkedIn. 

„Recurența creează obișnuință, iar obișnuința creează recurență.”  

Adrian Burlacu

Avatarul de client, așa cum am aflat în episoadele anterioare, este un element primordial pentru brandul personal. În funcție de ce factori alegem să ne promovăm pe o platformă sau alta, ce beneficii ne aduce prezența în social media dar și de ce „toate drumurile duc la acest avatar de client”, aflăm azi cu ajutorul celor doi specialiști. 

Timeline Episod

00:37Postările adecvate platformei Facebook 08:14Particularitățile platformelor LinkedIn, Instagram și Facebook 12:27Unde și cum ne promovăm corect în mediul online?

Ai ratat episodul în care Cristina și Adrian ne explică în ce constă avatarul de client? Nicio grijă. Acum îl poți urmări accesând https://www.mentorideromania.ro/pozitionarea-in-piata-a-brandului-personal/ .

Dacă îți dorești să-ți transformi potențialul în reușită, te invităm să urmărești în continuare setul de podcasturi ce înglobează îndelungata experiență a celor doi specialiști.

Brands at WorkEpisod 5