Cele mai importante Active Digitale pentru Afacerea ta S1E004

Datorită pandemiei tot mai multe afaceri s-au mutat în mediul online. Cum ne diferențiem, așadar, de ceilalți jucători de pe scena antreprenorială? 

În episodul de astăzi, Cristina Norocel și Adrian Burlacu ne vorbesc despre cele mai importante active digitale pentru afacerea ta. Unicitatea este cea mai de preț calitate a omului, prin urmare aflăm de la Adrian care sunt cele mai importante categorii de „assets”. Descoperim totodată cum sprijină acestea procesul de formare al unui flux de clienți, cum promovează valorile și misiunea companiei, dar mai ales de ce „trebuie să ne bazăm pe propriile forțe”.

„Nu toată lumea este clientul nostru”.

Cristina Norocel

Vorbim azi și despre „landing page”, un segment din online ce poate fi folosit drept instrument de vânzare al serviciilor și nu numai. De asemenea, aflăm despre rolul progresiv pe care bazele de date îl au în cadrul unui business, dar și cum să le colectăm în mod corect și etic. 

„Nu colectați baze de date cu promisiuni false.”

Adrian Burlacu

Timeline Episod

00:40Ce sunt asseturile și care sunt cele mai importante active digitale pentru afacerea ta? 03:54Ce este un landing page? 09:25Colectarea bazelor de date

Dacă îți dorești să-ți transformi potențialul în reușită, te invităm să urmărești în continuare setul de podcasturi ce înglobează îndelungata experiență a celor doi specialiști.

Brands at WorkEpisod 4