Parteneriate strategice: ingredient în rețeta succesului S1E006

Tendințele sunt în continuă schimbare, așadar strategiile de marketing trebuie să țină pasul. Cum altfel putem rămâne relevanți în domeniu, dacă nu prin adaptabilitate?

În acest episod, alături de Cristina Norocel și Adrian Burlacu, aflăm ce sunt acelea parteneriate strategice și bineînțeles, de ce este indicat să facem acest pas în vederea promovării brandului personal. Există multe variante de parteneriate strategice, spune Adrian. În funcție de scopul urmărit și de brandul nostru personal, trebuie să avem grijă la ce ni se potrivește cel mai bine. 

„Trebuie să avem grijă ca partenerul strategic să nu ne canibalizeze.”

Adrian Burlacu

Networking-ul și comunitățile online fac parte din rețeta succesului. Cristina ne spune care sunt mediile în care am putea întâlni atât avatarul nostru de client, cât și oameni dornici să colaboreze prin parteneriate strategice. Aflăm azi și dacă partenerii de tip influencer pot să ne promoveze corect brandul, dar mai ales cum să nu ne lăsăm ispitiți de numărul de followeri ai acestora, ci de valorile după care se ghidează.

Parteneriatele strategice sunt o componentă vitală în promovarea brandului personal. Pe lângă piața pe care o adresăm și modul în care ne afișăm în mediul online, așa cum amintim în episoadele anterioare, felul în care ne selectăm posibilii parteneri strategici contează la fel de mult. În acest episod, Cristina și Adrian ne explică în mod elocvent cum concretizăm astfel de colaborări.

Timeline Episod

00:38Ce sunt parteneriatele strategice? 05:12Tipuri de parteneriate strategice, comunități online și networking 15:12Sunt influencerii potriviți pentru a ne promova brandul?

Poți afla mai multe despre promovarea brandului personal în comunitățile online, accesând https://www.mentorideromania.ro/prezenta-in-social-media-asul-din-maneca-antreprenorilor-s1e005/ .

Dacă îți dorești să-ți transformi potențialul în reușită, te invităm să urmărești în continuare setul de podcasturi ce înglobează îndelungata experiență a celor doi specialiști.

Brands at WorkEpisod 6