Greșeli în procesul de branding personal S1E007

„Business-ul tău nu poate să crească mai mult decât tine” spune Cristina Norocel.

În episodul de astăzi, scoatem în evidență cele mai frecvente greșeli făcute de antreprenori în procesul de branding personal. Alături de Adrian Burlacu și Cristina Norocel vorbim despre importanța consecvenței în privința imaginii pe care o afișăm public. Deși nu trebuie să fim prezenți peste tot în mediul online, pentru a fi relevanți și a câștiga notorietate contează modul în care abordăm exact acele platforme care ne avantajează. Cu toate acestea, în lipsa unor rezultate imediate, oamenii renunță destul de devreme la procesul de branding personal.

”Niciun brand personal puternic nu este construit pe intuiție și noroc.”

Cristina Norocel

Știm din episoadele anterioare că e important să fim autentici, coerenți și atenți la avatarul de client pe care îl targetăm. Știm că avem competitori la tot pasul și că piața căreia ne adresăm are un rol crucial pentru business-ul nostru. Avem instrumentele necesare și suntem dornici să creștem, să devenim campioni. Cu toate acestea, ne e teamă. De ce ne e teamă? Ruxandra și Adrian vin să ne ofere soluții cu privire la fricile și îndoielile ce apar, inevitabil, în calea tuturor antreprenorilor aflați la început de drum și mai ales celor ce investesc în procesul de branding personal. 

”Frica, ca și emoție primară umană, este cea care te ține într-o cutie.”

Adrian Burlacu

Auzim de la diverse persoane că greșelile costă. E adevărat. Însă tot ele sunt dovada că încercăm să fim mai buni, că ne dorim să progresăm și să ne atingem potențialul maxim. Cum să ne spunem povestea cât mai armonios în ciuda posibilelor eșecuri, dar și alte sfaturi pentru antreprenorii ce se află la început de drum și își croiesc imaginea prin procesul de branding personal, descoperim în episodul de astăzi. 

Timeline Episod

00:43Cele mai mari greșeli în brandingul personal 16:38Cum „tratăm” teama de expunere? 28:06Ce se întâmplă când facem, totuși, greșeli?

Ați ratat episodul în care discutăm despre Kitul de Brand personal? Nicio grijă. Acum îl puteți asculta accesând https://www.mentorideromania.ro/kitul-de-brand-personal-s1e003/

Despre secretele ce țin de Prezența în Social media puteți afla accesând https://www.mentorideromania.ro/prezenta-in-social-media-asul-din-maneca-antreprenorilor-s1e005/

Dacă îți dorești să-ți transformi potențialul în reușită, te invităm să urmărești în continuare setul de podcasturi ce înglobează îndelungata experiență a celor doi specialiști.

Brands at WorkEpisod 7