De ce ținem cont când facem poziționarea brandului în piață S3E004

Așa cum v-am promis, redeschidem un subiect care reprezintă un real interes pentru antreprenori, fiind un element cheie în succesul unui brand. Împreună cu invitata noastră de astăzi Mihaela Mureșan, discutăm în detaliu despre pozitionarea brandului in piata. Gazdele noastre Cristina Norocel și Adrian Burlacu vor menține discuția cu întrebări relevante care să te ajute să înțelegi cât mai bine subiectul propus.

Mihaela Mureșan are o carieră de 21 de ani în tot ceea ce înseamnă marketing, brand, consultanță, strategie și branding, este cunoscută în România datorită postului de director de marketing pentru Ikea. Nivelul superior din domeniul marketingului fiind atins prin înființarea companiei Brand Essence.

Elemente importante în pozitionarea brandului in piata

Cea mai frecventă greșeală atunci când ne gândim la o strategie pentru poziționarea brandului este că ignorăm scopul real al acesteia. În loc să construim poziționarea ideală pentru clienții noștri, obișnuim să le neglijăm nevoile, punând accentul greșit pe concurență.

„Poziționarea nu este față de concurență, ci este în mintea potențialilor noștri clienți.”

Mihaela Mureșan

În episodul de astăzi află cum să îți poziționezi corect brandul pe piață și care sunt secretele poziționării. Rebrandingul are și el un rol important în business. Mai important decât rebrandingul este momentul în care îl faci, cu toate astea, când facem rebranding? Urmărește episodul de astăzi pentru a afla toate detaliile despre acest subiect.

Timeline episod

06:15Poziționarea în piață 13:57Cum găsești piața potrivită 17:21Rebranding

De asemenea, pentru o completare a subiectului legat de poziționare, te invităm să urmărești episodul „Poziționarea în piață a brandului personal S1E002”. Pentru a fi mereu la curent cu noile episoade, urmărește pagina de Facebook Brands at Work și nu uita să descarci aplicația Mentori de România.

Brands at WorkEpisod 34