Cum faci din cea mai mare problemă a antreprenorilor un avantaj S3E003

Datorită feedback-ului pozitiv venit din partea ascultătorilor, am decis ca Lavinia Pavel să ne facă onoarea de a fi, și de această dată, invitata noastră în emisiune. Tema acestui episod o constituie problema antreprenorilor atunci când fac primii pași spre conturarea unui proiect de comunicare. Împreună cu gazdele noastre Cristina Norocel și Adrian Burlacu vom afla care este cea mai mare problema a antreprenorilor în ziua de astăzi, și mai important, cum putem rezolva această problemă.

Atunci când încep un proiect de comunicare, cei mai mulți dintre antreprenori întâmpină dificultăți în a cere exact ce au nevoie și a evalua ceea ce au primit, în conformitate cu businessul lor. Construirea unui brief de către fiecare antreprenor duce la un alt nivel afacerea, rolul acestuia fiind cel de planificare, iar scopul aducând claritate.

cea mai mare problema a antreprenorilor rolul brief-ului

Cea mai mare problema a antreprenorilor

Din opinia Laviniei, neasumarea responsabilităților pentru propriile businessuri reprezintă o adevărată problemă a antreprenorilor. Colaborând cu un consultant de business, acesta îți va pune întrebările necesare ca să-ți găsești obiectivele potrivite pentru a ajunge unde îți dorești. Cu toate acestea, nimeni nu poate să-și asume responsabilitatea în locul tău.

„Cea mai mare problema a antreprenorilor este că nu își asumă responsabilitatea pentru businessurile lor.”

Lavinia Pavel

Urmărește integral episodul de astăzi și află cum poți construi propriul brief pentru businessul tău, folosind doar câteva întrebări esențiale. Cu ajutorul acestuia, chiar și dacă este doar pentru tine, vei ști în jurul căror obiective să construiești toată strategia de comunicare. Vei învăța să conștientizezi importanța responsabilității, aceasta fiind cea mai mare problema a antreprenorilor.

Timeline episod

04:43Cum se trasează obiectivele de business 12:29Rolul brief-ului 20:18Brief-ul în comunicarea cu un blogger/influencer

Cu toții beneficiem de informații, depinde de noi cum le folosim astfel încât să fie în favoarea noastră. Folosește informațiile puse la dispoziție de noi ascultând întreaga serie de podcast-uri ale emisiunii, urmărește pagina de Facebook Brands at Work și nu uita să descarci aplicația Mentori de România.

Brands at WorkEpisod 33