Urmărește-ne
Caută
Ne poți asculta și pe:

Calități esențiale ale unui brand ambassador de succes S3E002

Ai fost vreodată curios să descoperi care sunt principalele calitati esentiale ale unui brand ambassador? Cine altcineva era mai potrivit pentru dezbaterea acestui subiect decât Laura Dragomir, brand ambassador pentru vinars Brancoveanu, produsul premium din portofoliu Alexandrion. Datorită fascinației uluitoare pentru comportamentul uman, Laura a renunțat la o carieră de 20 de ani în televiziune în favoarea antreprenoriatului. Descoperim împreună cu gazda emisiunii Cristina Norocel secretele din spatele acestui statut.

Laura Dragomir, trainer pe comunicarea în business, consultant în comunicare și mentor,  are în portofoliu proiecte precum cel de media training, unde ajută oamenii care apar la televiziune sau în presă să-și construiască mesajele, să comunice eficient în procesul de business, de vânzare și să-și construiască brandul personal. Cu toate acestea, ea se numește simplu și onest, strateg în comunicare.

Care sunt principalele calitati esentiale ale unui brand ambassador?

Din perspectiva Laurei, un brand ambassador trebuie să fie capabil în primul rând să comunice cu ușurință valorile brandului, să știe să cunoască brandul dincolo de aparență. Cele mai importante întrebări la care trebuie să-ți răspunzi înainte de a ocupa această funcție sunt: știu ce se întâmplă în „interiorul brandului”, știu de ce se întâmplă anumite lucruri și care este rolul lor, precum și care este impactul acestora asupra consumatorilor, cum procedează brandul în anumite situații și cui se adresează.

Calitati esentiale ale unui brand ambassador

Dar cum știm dacă suntem potriviți pentru a reprezenta respectivul brand? Laura Dragomir ne prezintă un exercițiu simplu și eficient pentru a descoperi dacă într-adevăr suntem persoana potrivita pentru respectiva colaborare. Urmărește întregul episod al podcastului pentru a-ți face o imagine detaliată cu privire la principalele calitati esențiale ale unui brand ambassador.

Putem vorbi despre noi, spunând cum îi ajutăm pe ceilalți.”

Laura Dragomir

Timeline episod

05:27Diferența între un brand ambasador și un influencer 10:31Cum își aleg firmele un brand ambassador? 20:21Cum funcționează colaborarea după alegerea unui brand ambassador?

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de Facebook Brands at Work. Pentru notificări la zi, vă invităm să vă descărcați pe Android, aplicația Mentori de România, pentru a fi la curent cu toate episoadele și articolele noastre.

Brands at WorkEpisod 32