Cei mai importanți 4 pași în conturarea strategiei de brand S3E005

La cererea publicului, am invitat-o din nou pe îndrăgita Laura Dragomir pentru a aprofunda subiectul strategiei de brand. Vom descoperi împreună cu gazdele noastre Cristina Norocel și Adrian Burlacu care sunt cei 4 pasi in conturarea strategiei de brand.

Pentru cei mai mulți dintre antreprenori, strategia este mai mult o confuzie deoarece există o ruptură între aceasta și planul de acțiune. O strategie bine conturată aduce claritate brandului, iar acesta va avea o imagine impecabilă.

pasi in conturarea strategiei de brand ce nu incldem in stategie

Află care sunt elementele pe care trebuie să le incluzi în strategie și lucrurile de care trebuie să te ferești când conturezi planul acesteia. Analiza Swot este și ea un detaliu important în strategie, care folosită corect aduce doar beneficii.

Cum pot să ajung de unde sunt acum, în locul în care mi-am propus?”

Laura Dragomir

4 pasi in conturarea strategiei de brand

Laura Dragomir împărtășește cu noi cei 4 pași esențiali, prescurtați RPAT, folosiți atunci când vrei să îți conturezi o strategie pentru brandul tău. Află în episodul de astăzi care sunt aceștia și cum îi poți folosi în favoarea afacerii tale.

Timeline episod

04:14Ce este strategia brandului 05:48Ce includem și ce nu includem în strategie 15:31Pasi in conturarea strategiei de brand

Dacă nu ai apucat să urmărești emisiunea trecută a Laurei „Calități esențiale ale unui brand ambassador de succes”, te invităm să o faci. De asemenea, pentru a fi mereu la curent cu noile episoade, urmărește pagina de Facebook Mentori de România.

Brands at WorkEpisod 35