Cum schimbi obiceiurile nocive în business? S3E006

A devenit un obicei să o avem ca invitată în emisiunea noastră pe Laura Dragomir, care ne aduce de fiecare dată informații relevante conform intereselor noastre. Împreună cu gazdele emisiunii Cristina Norocel și Adrian Burlacu vom afla cum poți elimina în mod eficient obiceiurile nocive in business.

Majoritatea antreprenorilor sunt conștienți că obiceiurile nocive le afectează afacerea și încearcă să găsească modalități prin care să le elimine.

Elimină obiceiurile nocive in business

Înainte de schimbarea oricărui obicei, trebuie mai întâi să înțelegem cum a ajuns acesta să fie implementat. Intelegerea ratiunii din spatele unei acțiuni este un detaliu important care de multe ori ne scapă cu vederea.

obiceiurile nocive in business tehnica pomodoro

Tehnica Pomodoro și încadrarea succesului într-un anumit standard sunt doar câteva dintre subiectele dezbătute. Urmărește episodul de astăzi și află secretele Laurei pentru a aduce succesul în businessul tău.

Obiceiurile proaste se nasc și evoluează în general ca să servească unei nevoi neîmplinite.”

Laura Dragomir

Timeline episod

00:38Cum schimbăm obiceiurile nocive in business 12:36Tehnica Pomodoro 16:50Cum ne păstrăm obiceiurile bune în timp

În cazul în care nu ai apucat să urmărești emisiunea trecută în care a fost invitată Laura, „Cei mai importanți 4 pași în conturarea strategiei de brand”, te invităm să o faci. Pentru a rămâne mereu la curent cu noile informații urmărește pagina noastră de Facebook Mentori de România.

Brands at WorkEpisod 36