Cum te ajută numerologia să-ți depășești teama de expunere S3E007

Știai că e necesar să mergi în 3 pentru a trece de 2? Sunt sigură că nu înțelegi sensul acestei fraze, însă în episodul de astăzi vei descoperi alături de gazdele emisiunii, Cristina Norocel și Adrian Burlacu, împreună cu numerologul Corina Stratulat, cum te ajută numerologia să îți depășești temerile (2) printr-o abordare logică a situațiilor, deținerea de informații, dar și autocunoaștere (3).

Corina Stratulat, așa cum se descrie ea, este un om care se descoperă în fiecare zi. Numerolog și antrenor pentru destin, Corina încearcă să înțeleagă oamenii din mai multe perspective, folosindu-se de numerologie pentru a vedea dincolo de aparențe.

Cum te ajută numerologia să te cunoști mai bine?

Conform Corinei, numerologia ne ajută să înțelegem cum ne-am născut, ce abilități avem, cu ce potențial ne-am născut, dar și cât de irepetabili suntem. Se întâmplă totuși, de cele mai multe ori, să fim în situația în care avem competențe în mai multe domenii și apare sentimentul de confuzie și neclaritate. Dacă te-ai confruntat vreodată cu o situație de genul, ei bine, în episodul de astăzi, Corina Stratulat îți dezvăluie cum te ajuta numerologia să ieși din această stare de confuzie și să afli care este scopul tău în societate.

cum te ajuta numerologia

Cum învățăm să ne cunoaștem publicul și cu ce resurse trebuie să pornim „la luptă” pentru a ne depăși teama de expunere? Cum receptăm nevoile publicului și cum ne asigurăm că îi livrăm o informație relevantă? La întrebările acestea vei găsi răspuns în episodul de astăzi, așa că nu ezita să asculți întreg podcastul pentru a înțelege concret cum te ajută numerologia să îți învingi teama de expunere.

„În orice amenințare există și o oportunitate!”

Corina Stratulat

Timeline

06:05Cum te ajută numerologia să te cunoști mai bine 09:58Cum te ajută numerologia să iei o decizie în legătură cu domeniul în care poți aduce un plus de valoare 16:36Cum te pregătești înainte de o expunere publică

Pentru a fi primul care află când se postează un nou podcast, nu ezita să ne urmărești pe pagina de Facebook, Mentori de România, sau să descarci aplicația noastră Mentori de România. Ca o mică provocare, până la episodul următor, încearcă să-ți răspunzi la întrebarea „Ce rol am eu în societate?”. Până atunci, rămâi pe aproape!

Brands at WorkEpisod 37