Cum să îți definești brandul personal prin vestimentație S3E008

Te-ai gândit vreodată că ceea ce porți poate influența o conversație de business? În episodul de astăzi o avem invitată pe Raluca Constantin, care te va învăța cum să îți definești brandul personal prin alegerea vestimentației potrivite. Alături de gazdele emisiunii, Cristina Norocel și Adrian Burlacu, aflăm despre importanța stilului vestimentar în afaceri și cum îți poate influența în bine brandul personal.

Raluca Constantin este fashion designer, antreprenor și consultant de imagine. Cel mai recent proiect al ei se intitulează „Brandul personal, cel mai bun PR”, care se desfășoară pentru a ajuta femeile din mediul de business. Te întrebi oare, cum ar putea Raluca să ne ajute să ne definim brandul propriu dacă ea este fashion designer? Răspunsul îl vei găsi ascultând mai departe podcastul pentru a afla despre importanta stilului vestimentar in afaceri și cum contribuie la definirea brandului personal.

Cum să îți definești brandul personal pornind de la modul în care te prezinți?

Când vorbim despre imaginea noastră, este necesar să ne raportăm și la modul în care ne prezentăm. De altfel, dacă ești o persoană activă în business care interacționează cu oamenii și participă la evenimente, este necesar să analizezi și felul în care te prezinți. După spusele Ralucăi, atunci când întâlnim persoane noi, avem la dispoziție doar câteva secunde pentru a face o primă impresie bună. De aceea, este foarte important să ne preocupăm de „cartea noastră de vizită”, reprezentată de felul în care ne îmbrăcăm.

cum sa iti definesti brandul personal si importanta stilului vestimentar in afaceri

Tot în episodul de astăzi, Raluca ne va explica câteva reguli de vestimentație atunci când vine vorba de culorile pe care le purtăm. Ce culori trebuie să evităm într-o întâlnire de afaceri? Cum ne construim o garderobă capsulă? Pentru a înțelege toate acestea, dar și cum sa iti definesti brandul personal prin vestimentație, continuă să asculți acest episod.

„Autenticitatea este un factor foarte important în brandul personal!”

Raluca Constantin

Timeline

14:02De ce culori trebuie să ne ferim 16:30Ce presupune consilierea vestimentară 19:18Ce piese de vestimentație trebuie să avem în garderobă

Pentru mai multe informații legate de brandul personal, puteți asculta episodul intitulat Kit de brand personal pentru antreprenori S1E003 de pe pagina noastră Mentori de România, sau direct din aplicația Mentori de România. Ia spune-ne, tu ai început să-ți construiești propria garderobă capsulă?

Brands at WorkEpisod 38