Putem construi un business fără branding de produs? S1E011

Dacă în episodul trecut discutam despre diferențele dintre brandul personal și cel de companie, azi vorbim despre așa-numitul branding de produs. Adrian ne propune câteva elemente de marketing pe care trebuie să le avem în vedere în efortul de branding, iar Cristina ne explică de ce este esențial să comunicăm clar valorile companiei.

 Brandul e o combinație de 3 lucruri: promisiune, dorințe și emoții.”

Adrian Burlacu

Cu toții suntem curioși cum numele mari din industrie reușesc să rămână în top, prin urmare astăzi aflăm de ce un branding de produs realizat corect poate transforma brandul într-unul nemuritor. De asemenea, Cristina și Adrian ne vorbesc despre capitalul de marcă, poziționarea în piață, experiența de brand, identitatea acestuia și nu numai.

„Produsul este ceea ce tu ai nevoie la nivel funcțional, iar brandul este ceea ce vrei la nivel emoțional”, spune Adrian. Conform lui, prea mulți antreprenori aflați la început de drum uită sau pun pe plan secundar dezvoltarea brandului, iar efectele se simt.

„Produsul nu trebuie tratat separat de brand.”

Cristina Norocel

Cunoaștem faptul că putem genera mai multă valoare printr-un efort considerabil canalizat înspre procesul de branding de produs. Iar fiindcă publicul transformă produsul într-un brand, trebuie să avem în vedere anumite aspecte care pot împiedica dezvoltarea coerentă și perseverentă a acestuia.

Timeline Episod

00:56Brandul de companie și produsul 21:47Elementele importante pentru dezvoltarea brandului

Aflați mai multe despre poziționarea în piață a brandului accesând https://www.mentorideromania.ro/pozitionarea-in-piata-a-brandului-personal/

Dacă îți dorești să-ți transformi potențialul în reușită, te invităm să urmărești în continuare setul de podcasturi ce înglobează îndelungata experiență a celor doi specialiști.

Brands at WorkEpisod 11