Este sau nu importantă vizualizarea drumului spre succes S03E04

Astăzi avem un subiect la fel de fierbinte precum cafeaua de dimineață pe care suntem nerăbdători să îl împărtășim cu voi! Claudiu Auraș Popa și Mihaela Olteanu ne prezintă un subiect care ne va duce cu gândul la copilărie și ne va ajuta să construim „imaginea viitorului”.

„Imaginația este mai importantă decât cunoașterea.”

Albert Einstein

Încă din copilărie ne creăm propriile povești jucând diverse roluri. Fiecare dintre noi, adunăm în minte diverse imagini despre succesul pe care îl vom obține în viață, despre măsura în care posedăm anumite calități sau faima pe care o vom avea. Criticile, descurajările sunt și ele înregistrate în memoria noastră. Deoarece ne oprim la acele imagini, avem tendința de a crea situații care să corespundă imaginilor deja existente.

Cine este responsabil de filmele noastre mentale?

Noi suntem singurii care deținem controlul asupra gândurilor noastre. Când practicăm vizualizarea drumului și în propria afacere, efectele sunt aceleași. Atunci când nu hotărăști în mod conștient ce imagini să fie activate, mintea ta va căuta în “arhivele” tale și va rula aceleași filme vechi din memoria ta.

Vizualizarea drumului spre succes

Interpretarea evenimentelor

Nu putem schimba amintirile pe care le avem, dar putem schimba interpretarea evenimentelor. Putem vizualiza etape noi și filme diferite de fiecare dată când alegem să facem acest lucru în business-ul nostru. Atunci când vizualizăm noi imagini care ne fac să simțim sentimente și senzații puternice, acțiunile noastre vor sprijini aceste noi imagini.

Primul pas este să ne creăm imaginea rezultatului dorit în afacerea noastră. Cum îți imaginezi că este afacerea ta în viitor? Poți să îți imaginezi rezultatul concret pe care îți dorești să îl obții. Sau poți să vizualizezi starea pe care sa o ai atunci când ai obținut rezultatul dorit.

Vizualizarea drumului spre succes

Adu-ți aminte că tu ești actorul, regizorul, producătorul, directorul de distribuție al propriului film mental din afacerea ta. Atunci când îți repeți imaginile cu rezultate positive, îți netezești calea spre success a propriei tale cariere de lider și antreprenor. Reține că doar noi deținem controlul asupra imaginilor care ne ocupă mintea. Este o alegere dacă filmăm un scenariu pozitiv sau unul negativ.

„Dacă poți avea un vis înseamnă că îl poți vizualiza”

Walt Disney

Practicând vizualizarea drumului poți face minuni în afaceri. Odata ce vei încerca pe cont propriu, vei descoperi că este un sprijin foarte puternic care te poate ajuta să obții exact ce îți dorești de la afacerea ta și, implicit, de la tine. Creează-ți un ajutor vizual și mintea ta va impulsiona să transforme acea dorință în realitate.

Provocările săptămânii

Scrie-ți propriul cec. Dateaza-l cu termen de încasare de azi în doi sau trei ani, în funcție de cum simți tu, menționând pe el suma pe care dorești să o câștigi. Asigură-te că te uiți la acel cec cel puțin o dată pe zi și crede cu tărie că te îndrepți în direcția atingerii scopului.

Închide ochii! Imaginează-te în afacerea ta peste un an. Permite-ți să visezi măreț! Adaugă vizualizării plăcerea și bucuria pe care le-ai simți atunci când viziunea ta este îndeplinită. Cum se simte să îți îndeplinești visul? Trimite o cerere în univers că asta este ceea ce vei realiza.

Timeline episod

04:16Cine deține controlul asupra propriilor noastre filme? 07:00Interpretarea evenimentelor 09:57Practicarea vizualizării

Sperăm că materialul nostru te-a convins să fii mai optimist și să crezi în vise. Așadar, începe chiar de azi să urmezi puterea incredibilă pe care o are vizualizarea drumului spre succes! Dacă ți-a plăcut articolul nostru și vrei să afli mai multe despre cum să te dezvolți pentru a dobândi succesul, nu uita să te abonezi la canalul oficial Mentori de România, sau să îți descarci aplicația!

Fill out my online form.
Leaders HUBEpisod 32