Cum gestionezi eficient o lista de email S04E11

În episodul de astăzi, Cristina Norocel și Adrian Burlacu, moderatorii emisiunii, ne vorbesc despre cât de important este sa gestionezi bine o lista de email și cum putem targeta corect un potențial client. Fiecare business owner dorește să-și facă numele cunoscut, să ofere clientului ce-și dorește sau cel puțin acesta este răspunsul la întrebarea: Care este obiectivul reclamei tale? Pe măsură ce afacerea ta se dezvoltă, obiectivele campaniilor de promovare se pot schimba, dar publicul țintă poate rămâne același . Află azi cum poți să-ți menții consumatorii abonați.

Cum gestionezi o lista de email ?

Ca orice alte active digitale și emailurile sunt o modalitate de a informa foștii, actualii sau viitorii clienți despre serviciile sau produsele pe care le oferiți. Într-o societate în care omul nu prea mai are timp să citească, ca producător, trebuie să fii obiectiv, constant și coerent. Faptul că informația înseamnă putere este binecunoscut, dar trebuie evitată suprasolicitarea publicului. Așadar, emailurile cu informații rapide, relevante și bine structurate pot reprezenta succesul pentru o afacere dacă sunt utilizate inteligent și concentrat spre rezultat.

lista de email active digitale

Mai întâi, ar fi bine să te concentrezi pe obținerea de consumatori care prezintă o probabilitate mai mare să interacționeze cu afacerea ta. Găsește persoane care sunt mereu cu gândul la produsul tău. Poți folosi exemplele din acest podcast pentru a înțelege ajutorul oferit de Social Media, ce înseamnă o reclamă targetată corect și cum putem gestiona legătura cu avatarul de client. Astfel, vei realiza o lista de email care îți poate crește traficul și va avea un return mai mare în afacerea ta cu un consum mai mic de energie.

Nu încercați să faceți vânzarea către o audiență rece.

Cristina Norocel

Timeline episod:

00:36Cât de importantă este o bază de date de clienți? 08:12Cum eviți adresarea către o audiență rece. 16:03De ce nu dăm unsubscribe?

Dacă ți-am atras atenția și consideri că gestionarea unei liste de email este importantă, dar vrei să afli mai multe, te așteptăm și săptămâna viitoare la un nou episod. Până atunci, nu uita să te abonezi la canalul oficial Mentori de România, sau să îți descarci aplicația pentru a fi sigur că primești notificare atunci când un nou episod va fi postat.

Fill out my online form.
Brands at WorkEpisod 63