Leadership în multinaționale: de la junior la manager. S1E013

În episodul de astăzi, o avem ca invitată pe Cătălina Tudor, care ne va vorbi despre leadership în multinaționale. Aceasta este, în prezent, manager de operațiuni al unei companii de externalizare a serviciilor de finanțe și contabilitate, în cadrul căreia activează de 10 ani. Astfel, Cătălina ne va dezvălui călătoria ei de la un rol de junior la unul de manager, ne va prezenta câteva momente provocatoare, trăite de aceasta pe parcursul vieții și ne va împărtăși secretul succesului din propria ei perspectivă de lider. 

În copilărie, Cătălina era o fată timidă cu vise mari, însă neîncrezătoare în potențialul său. În această perioadă, au existat semne care o conduceau către direcția de leadership, însă nu și-a propus niciun obiectiv în acest sens, totul a venit natural.

„Am fost un copil timid și nu credeam despre mine că voi ajunge să ocup o funcție importantă.” 

Cătălina Tudor

 Momentul în care a făcut trecerea de la un oraș mic la unul mare, pentru a urma facultatea, i-a adus Cătălinei multe provocări. Astfel, de la o fată timidă și neîncrezătoare în propriul potențial, a ajuns să aspire tot mai mult către domeniul de leadership în multinaționale și să ajungă să-și trăiască propriul vis.

Parcursul Cătălinei de 10 ani, în aceeași organizație,a prezentat mai multe etape. În primul rând, intrarea într-un rol de junior, după care venirea primei propuneri de a aplica pentru un rol de team lider, părăsirea zonei de confort și acceptarea unei zone necunoscute, experiența procesului de selecție pentru rolul de lider, suportul primit din partea companiei în ceea ce privește propria dezvoltare și formare profesională, dorința de a învăța și a crește foarte mult ca persoană și impactul la nivel personal.

„Această călătorie m-a ajutat nu doar din punct de vedere profesional, ci și personal.”

Cătălina Tudor

Secretul succesului din perspectiva Cătălinei, constă în a spune da provocărilor, în a-ți creea relații bazate pe încredere, empatie și autenticitate cu colegii de echipă. Aceasta pune foarte mult accent pe importanța oamenilor cu care lucrăm, deoarece oamenii și modul în care ne poziționează o echipă, poate reprezenta succesul unui lider. Când vorbește despre leadership în multinaționale, Cătălina ne spune că scopul ei ca lider este acela de a vedea o creștere permanentă a membrilor echipei sale.

Subiectul pe care Cătălina l-a dezbătut în acest episod, a fost atent ales pentru aceia dintre voi care vă aflați la început de drum în domeniul leadership-ului și nu aveți suficientă încredere în propriile puteri, dar aspirați către succes.

„Un lider se cunoaște în funcție de câți oameni a crescut.”

Cătălina Tudor

Timeline episod: Leadership în multinaționale

03:39Cine este Cătălina Tudor în rolul de lider? 10:18Călătoria de la un rol de junior la unul de manager. 19:48Secretul succesului din perspectiva proprie.

Dacă vrei să te încarci de motivație și energie pozitivă, în acest minunat univers al antreprenoriatului, lasă-te inspirat de și mai multe episoade și emisiuni, care te vor surprinde mereu și te vor purta către calea succesului, accesând : https://www.mentorideromania.ro/

 Abonează-te acum la canalul ’’Mentori de România’’, iar noi te vom surprinde mereu cu subiectele preferate de tine, amintindu-ți printr-o notificare să nu lași pe mâine ce poți face astăzi!

Fill out my online form.
Leaders HUBEpisod 13