Despre leadership si creativitate in afaceri proprii. S1E014

Despre Leadership si creativitate in afaceri proprii. S1E014

Episod 14

Ascultă Episod

În episodul de astăzi, o avem ca invitată pe Diana Bogdan, care ne va dezvălui povestea afacerii sale și propriile perspective despre leadership și creativitate într-un business. Aceasta este antreprenor de 8 ani și conduce un business cu o cifră de afaceri de aproximativ 500.000 euro. Deține agenția de publicitate „Xavia Solutions” și oferă servicii de design grafic, tipar și produse promoționale personalizate. Ca urmare, vom afla despre începuturile antreprenoriatului, din experiența Dianei, provocările acesteia, ca lider al propriului business și despre modul prin care a reușit să facă față obstacolelor create de pandemie.

Diana și-a început activitatea de antreprenor în anul 2013. Decizia de a deveni antreprenor a venit firesc, într-un moment în care aceasta a fost pusă în situația de a alege între schimbarea job-ului și înființarea propriei firme. Gândul de a deveni antreprenor și de a interacționa cu ideea de leadership și creativitate în propria afacere, i-a adus acesteia extrem de multă determinare,motivație și confort, ca urmare și decizia finală de a începe totul pe cont propriu.   

„Mi-am dorit un mediu de lucru al meu, un mediu cu oamenii mei, în care să am încredere, în care să fie respect și dorință pentru a face lucruri frumoase și creative”.

Diana Bogdan

Provocările Dianei care au existat la începutul acestui drum al înființării propriului business, cu referire la ideea de leadership și creativitate, au fost reprezentate de partea birocratică, vitală pentru un business și de teama de a le spune oamenilor că muncește pe cont propriu, alături de teama că aceștia nu vor avea încredere să colaboreze cu o companie aflată la început de drum.

În final, Diana ne împărtășește o mica parte din planurile de viitor, alături de câteva sfaturi pentru cei care doresc să urmeze calea antreprenoriatului. Viitorul sună foarte bine pentru Diana, aceasta dorind să continue acest drum și să își mărească echipa. Mai mult, vrea să investească atât în propria persoană, cât și în echipa sa pentru a dezvolta noi competențe. Pentru cei care își doresc să urmeze calea antreprenoriatului, Diana ne spune că este bine să își creeze așteptări corecte și că viața de antreprenor nu este despre timp liber și relaxare, ci despre concentrate, asumare de responsabilități, mai mult ca oricând, despre capacitatea de a lua decizii rapide și de a găsi cele mai bune soluții.

Timeline episod

01:23Începuturile antreprenoriatului din experiența Dianei 10:33Provăcările Dianei ca lider al propiului business 14:45Pandemia și planurile de viitor

Dacă vrei să te încarci de motivație și energie pozitivă, în acest minunat univers al antreprenoriatului, lasă-te inspirat de și mai multe episoade și emisiuni, care te vor surprinde mereu și te vor purta către calea succesului, accesând : Mentori de România.

 Abonează-te acum la canalul Mentori de România, iar noi te vom surprinde mereu cu subiectele preferate de tine, amintindu-ți printr-o notificare să nu lași pe mâine ce poți face astăzi!

Leaders HUBEpisod 14