Intersecția dintre imaginatia ta si realitate S03E07

Drumul spre succes necesită acumularea unei multitudini de informații și abilități. Claudiu Auraș Popa și Mihaela Oltean ne vorbesc astăzi despre alte două elemente esențiale și cum să le folosim pentru a dobândi succesul.

Pentru un antreprenor sau un lider viziunea și imaginația reprezintă aproape totul. Noi adăugăm în minte imaginii ale gradului de succes pe care îl vom avea, despre măsura în care posedă abilități de lider, de antreprenori, despre ce sumă de bani vom obține.

De unde provin imaginile noastre mentale?

Aceste imagini se formează pe măsură ce creștem și se pot forma de la o vârstă foarte fragedă. Dacă am fost criticați sau am simțit că nu suntem valoroși chiar din copilărie, cumva, am înregistrat această informație în subconștient și sentimentele asociate lui, iau forma unei imagini în mintea noastră.

Din nefericire foarte mulți oameni nu și-au actualizat aceste imagini ale sinelui din copilărie și din păcate obțin în continuare rezultate inferioare celor pe care le-ar putea obține dacă și-ar folosi întregul potențial.

Cum poți transforma imaginatia ta în realitate?

Putem visa frumos. Dar, în același timp, nu vrem să suferim o mare dezamăgire mai târziu când realizăm că munca noastră nu dă roade. Trebuie să ne ancorăm visele în realitate. Păstrămîn minte ținta imaginată, dar facem și acțiuni consecvente cu ceea ce avem acum, la îndemână. 

Imaginația ta și viziunea pornesc din interiorul tău. De multe ori împrumutăm scopuri care de fapt nu sunt ale noastre, care nu se potrivesc cu identitatea noastră. Este necesar ca scopul și viziunea să provină din ceea ce ești tu. Stabilește clar care sunt abilitățile tale și îndreaptă-ți atenția către chemarea ta.

imaginatia ta vizualizarea viitorului

Cum procedăm pentru a ne urma propria viziune?

Urmează un lider sau un antreprenor a cărui viziune și imaginație este în rezonanță cu a ta. Creează o colaborare cu acel om. Când stai în apropierea unui lider sau a unui antreprenor care poate pune lucrurile în aplicare, tu vei învăța să faci același lucru și să realizezi un vis incredibil. Întrebări la care poți răspunde pentru a avea claritate în ceea ce privește imaginatia ta:

Care este misiunea vieții mele?
La ce visez?
Ce-ți stârnește dorința?

“Viziunea este foarte importantă și de multe ori imposibilă. De aceea acest lucru atrage”.

Edwin Land

Provocările săptămânii

Dacă a-ți imagina lucruri și a avea viziune este un lucru asupra căruia nu ai acordat prea multă atenție, petrece următoarele 4 săptămâni gândindu-te la acest aspect. Evaluează lucrurile care au cel mai mare impact asupra ta și răspunde acestor întrebări:
Ce te enervează cel mai mult?
Ce te face să visezi?
Ce îți dă energie?


Gândește-te la un obiectiv pe care îl ai, ceva ce îți dorești și petrece un timp vizualizând cum va fi când acesta va fi îndeplinit. Creează-ți o amintire a acelui viitor pe care ți-l dorești. Vizualizează-l în fiecare zi!

Timeline episod

06:05Transformarea imaginației în realitate. 08:46Cum procedăm penru a ne urma propria viziune?

Dacă vrei să îți colorezi vizualizarea viitorului prin imaginatia ta, ține cont de cum ar trebui să procedezi pentru a-ți lăsa viziunea liberă. Dacă te-am ajutat să câștigi mai mult încredere în visele tale, nu uita să te abonezi la canalul oficial Mentori de România, sau să îți descarci aplicația noastră pentru a fi primul care vede noutățile apărute.

Leaders HUBEpisod 35