Importanta leadershipului în atragererea de fonduri nerambursabile S5E01

Ne întoarcem din vacanță cu forțe proaspete și cu o serie de schimbări asupra noului sezon marca LeadersHub. Ce este nou? Ei bine, alături de Claudiu Auraș Popa îl avem pe Teodor Ivașcu, cu o experiență de 3 ani în domeniul finanțelor nerambursabile și co-fondator al brandului Kloth Invest.

Episod sponsorizat de Kloth Invest

Iar noutățile nu se termină aici! Pentru că ne dorim să contribuim la succesul a câtor mai multe businessuri, sezonul acesta vom aborda o sferă nouă de discuții, care prezintă un interes ridicat în rândul antreprenorilor și care joaca un rol important în dezvoltarea unei afaceri, sfera de FONDURI NERAMBURSABILE. Așa că, fără prea multe cuvinte și suspans, ne bucurăm să te avem și în acest sezon alături de noi, iar ca de fiecare dată, timpul tău nu va fi irosit, iar afacerea ta îți va mulțumi!

Fondurile europene nu sunt o utopie!

Claudiu Auraș Popa

Leadershipul: aliat în dezvoltarea unei afaceri prin fonduri europene

Fie că ești la început de drum, că ai o afacere cu câțiva ani de experiență în spate sau chiar deții în istoricul firmei tale o accesare de fonduri europene, leadershipul este pilonul central în dezvoltarea pe termen lung a succesului. Pentru că, indiferent de experiențele prin care ai trecut, o să apară la un moment dat o încercare, un punct de cotitură, în care va trebui sa fii ferm în luarea unei decizii. Și cum să faci acest lucru daca nu prin tehnicile și lecțiile de leadership prin care ai trecut și pe care ar trebui să le cunoști?

Poate că cele spuse mai sus s-ar putea să te sperie sau să te facă să te întrebi „Oare cunoștințele mele din zona de leadership sunt suficient de complexe?Oare pot accesa aceste fonduri nerambursabile fără a mă supune la riscuri majore?”. Ei bine, nu te teme, așa cum am spus și la început, ne dorim să luăm parte la „înflorirea” cât mai multor afaceri românești, prin urmare, discuțiile și subiectele dezbătute în sezonul trecut LeadersHub îți vor oferi suportul necesar în depășirea acestor puncte culminante din viața ta de antreprenor.

Banii nerambursabili se iau responsabil!

Teodor Ivașcu

Recomandări în accesarea de fonduri nerambursabile

Poate că sună clișeic, dar cel mai bun sfat pe care îl putem oferi antreprenorilor este acela de a se informa corect și complet. Aceștia ar trebui să își noteze pe o foaie, în urma documentării realizare, ce programe de fonduri europene sunt disponibile la momentul aplicării lor, care este programul care se potrivește „visului” lor antreprenorial, dar și care sunt așteptările și obietivele pe care doresc să și le atingă în urma unei astfel de finanțări.

De ce este asta atât de important? Pentru că nu este suficient să apeleze la un consultant în fonduri nerambursabile, ci, mai degrabă, trebuie să facă echipă cu acesta și să „lupte” pentru aceleași scopuri și obiective și cum altfel să facă front comun dacă nu prin schimbul de informații și cunoștințe.

fonduri nerambursabile leadershp de succes

Provocarea săptămânii

În acest sezon te vom introduce în lumea introspecției! Prin urmare, trece pe o foaie 3 idei de business-uri pe care ți-ai dori să le implementezi cu ajutorul fondurilor europene, iar din aceste 3 idei alege doar una pentru care ai munci și te-ai dedica 100% atunci când apar dificultăți în viața ta antreprenorială!

Timeline episod

07:41Cum poți utiliza leadershipul în atragerea fondurilor nerambursabile 10:28Recomandări pentru accesarea fondurilor europene 14:15Cum știu că aleg un consultant etic?

În acest proces de dezvoltare a afacerii, noi suntem alături de tine cu sfaturi și sugestii pe care le poți aplica pentru a-ți ușura drumul și a înregistra rezultate remarcabile. De aceea, te invităm să ne urmărești pe Mentori de Romania pentru a fi la curent cu cele mai noi informații din zona de leadership, SEOmarketing și branding. De asemenea, te invităm și pe Tu Inspiri România unde vei putea asculta podcasturi cu povești motivaționale ale antreprenorilor români, care au trecut prin etape asemănătoare cu cele ale afacerii tale și care îți pot oferii răspunsuri.

Leaders HUBEpisod 56