Despre transparență și perfecțiune în vânzări S1E008

În episodul de astăzi, Robert Burcea, ne vorbește despre transparență și perfecțiune în vânzări. Robert ne introduce în subiectul de astăzi, oferindu-ne o imagine clară asupra unei vânzări etice, aceasta prezentând, la un nivel fundamental, transparența.

„Lucrul cu agenții de vânzări etici este o cerință de bază în rândul cumpărătorilor.”

Robert Burcea

Pe baza unor studii realizate de cei de la Harvard, acesta ne prezintă aspectele cele mai importante care stau la baza oferirii de oferte business to business, clienților. Astfel, este esențial să îndeplinim specificațiile la un preț acceptabil, în conformitate cu reglementările, și să respectăm, în același timp, standardele etice.

Robert ne subliniază importanța educației vânzătorilor dintr-o companie. Așadar, o instruire eficientă a vânzătorilor definește vânzarea ca un schimb reciproc de valoare. 

„Cea mai bună investiție este în propria educație.”

Robert Burcea

În continuare, ne este prezentată o tehnică prin care ne putem câștiga instant credibilitatea, alături de experiențe proprii și recomandări. Această tehnică presupune să îți alegi un minus pe care îl prezinți, având alături un beneficiu mai puternic și semnificativ pentru client. 

Recomandarea oferită are în vedere punerea la punct a codului de etică. Mai mult, prevederea unor scenarii pentru momentele în care apare o criză. 

Tot azi, aflăm despre transparența în afaceri, foarte importantă pentru succesul firmei. Astfel, transparența oferă prospectului posibilitatea de a-și forma propria opinie față de produs. Mai mult, ajută la câștigarea încrederii clienților. Pentru a afla toate detaliile despre modul în care trebuie să comunicăm cu clienții, astfel încât să le câștigăm încrederea și să ne atingem obiectivul propus, vă invităm să ascultați acest episod, creat special pentru dvs. 

„Transparența este cheia creării unei culturi etice a vânzătorilor.”

Robert Burcea
00:50Ce este vanzarea etică? 05:15Vorbești despre minusuri clientului? Ce faci cand ai un produs/serviciu care știi ca nu e perfect? 13:17Ce înseamnă sa fii transparent în afaceri?

Dacă vrei să te încarci de motivație și energie pozitivă, în acest minunat univers al antreprenoriatului, lasă-te inspirat de și mai multe episoade, care te vor surprinde mereu și te vor purta către calea succesului. Abonează-te acum la canalul ’’Mentori de România’’, iar noi te vom surprinde mereu cu subiectele preferate de tine, amintindu-ți printr-o notificare să nu lași pe mâine ce poți face astăzi!

Fill out my online form.
The Rain MakerEpisod 8