Cum evaluam corect ce am făcut anul trecut S3E11

Episodul de astăzi te va ajuta să înțelegi cum analizăm corect activitatea din cele 365 de zile ale anului. Alături de gazdele emisiunii, Remus și Andreas Bălan, vei afla cât de important este să faci această evaluare, pentru a-ți stabili următoarele obiective.

Cum evaluam corect activitatea?

Când faci bilantul anului, afli care este nivelul la care e situezi, mai exact, vei analiza cât ai reușit să duci la bun sfârșit, din ceea ce ți-ai propus. În plus, este important să vezi dacă strategia pe care ai folosit-o este bună sau va trebui schimbată. Este important să știm cum evaluam corect.

„Nu evaluezi numai rezultatul, ci și consecințele acestuia, care are efect asupra vieții tale sau a celorlalți.”

Remus Bălan
Cum evaluam corect, bilantul anului

Când facem evaluarea?

Organizarea evaluării este subiectivă. În funcție de tipul de business pe care îl deții sau de modul în care avansează activitatea ta personală, poți stabili când să faci evaluarea. Un lucru foarte important de reținut este că nu ar trebui să îți evaluezi progresul în perioada sărbătorilor. Șansele sunt destul de mari pentru a-ți pierde obiectivitatea și vei avea tendința să te supraestimezi sau să consideri că nu ai făcut suficient.

Timeline epsiod

01:51De ce să facem evaluarea? 05:54Când facem analiza?

Provocarea săptămânii

În funcție de maniera în care tu activezi, alege-ți o săptămână pe an în care să faci analiza. Fie că alegi finalul sau începutul noului an, important e să-ți evaluezi activitatea și să ne spui cât ai reușit să îndeplinești din ce ți-ai propus.

Dacă acest episod te-a ajutat să înțelegi mai bine gestionarea timpului, atunci revino și ascultă restul episoadelor din podcastul 1440. Suplimentar ne poți urmări și pe Facebook și LinkedIn.

1440Episod 46