Cât de importantă este calitatea oamenilor din viața ta pentru productivitate S3E12

În episodul de astăzi vom vorbi despre valoarea oamenilor din viața ta, deoarece aceștia influențează dezvoltarea afacerii tale. Suntem alături de gazdele emisiunii, Remus și Andreas Bălan, de la care vei învăța cum să-ți alegi persoanele care te înconjoară, astfel încât să îți duci la capăt obiectivele.

Cât de conștient ești de calitatea oamenilor din jurul tău?

Fie că vrem sau nu, oamenii fac parte din noi. Ei ne influențează modul în care acționăm, cum ne luăm deciziile și cum alegem să ne gestionăm timpul. Jim Rohn spunea că „suntem media celor 5 oameni cu care interacționăm cel mai des.” Deși acest lucru s-a mai schimbat, întrucât intrăm în contact cu mult mai multe persoane, ideea de bază rămâne aceeași: de la cei cu care interacționăm mai des, preluăm anumite valori și moduri de gestionare a lucrurilor din viața noastră. Calitatea oamenilor este, deci, un lucru esențial în dezvoltarea afacerii tale.

calitatea oamenilor, dezvoltarea afacerii

Cum alegem oamenii?

Este foarte important să avem criterii pentru a ne alege persoanele. Indiferent de relația noastră cu ceilalți, suntem nevoiți să alegem niște criterii. Iată care sunt acestea:

  1. Abilitățile
  2. Conexiunea
  3. Caracterul și valorile

”Valorile nu sunt cine îți dorești să fii. Valorile sunt cine ești tu și se dovedesc prin comportamentul pe care îl ai. ”

Remus Bălan

Toate aceste criterii sunt esențiale atât în dezvoltarea afacerii tale, cât și în viața personală. Ele sunt interconectate, întrucât, dacă lipsește una, atunci celelalte ar putea fi, la rândul lor, trase în jos.

Timeline

02:28Conexiunea ritual-oameni 05:16Criteriile de alegere 20:10Despre mentori

Dacă acest episod te-a ajutat să înțelegi mai bine gestionarea resurselor, atunci revino și ascultă restul episoadelor din podcastul 1440. Suplimentar ne poți urmări și pe Facebook și LinkedIn.

Fill out my online form.
1440Episod 47