Care sunt beneficiile unui podcast? S04E13

Într-o lume în care brandurile se luptă pentru atenția și timpul limitat al consumatorilor, să fii auzit poate face diferența. Ce crezi că-i lipsește brandului tău pentru a se face auzit? În episodul de astăzi, Cristina Norocel și Mirela Pascu, vor discuta despre ce înseamnă și care sunt beneficiile unui podcast.

Ce este un podcast?

Relativ nouă în România, dar tot mai des utilizată, noțiunea de podcast reprezintă un fel de emisiune radio cu mai multe episoade. Informația transmisă pe calea undelor este direct asimilată de către creierele noastre. Tocmai din acest motiv, podcasturile audio au atât de mare succes. Însă, cea mai importantă calitate a podcastului, este informația pe care o transmite autorul. Fiind o difuzare audio, redată pe internet, îți permite:

  • Să știi când apare un viitor episod.
  • Poți descărca episoadele pentru a le asculta, atunci când ai timp, pe orice device.
  • Episoadele sunt disponibile mereu pentru tine în diferite platforme, le poți reasculta de fiecare dată când dorești.
beneficiile unui podcast dezvoltarea brandului

Care sunt beneficiile unui podcast ?

Pentru un antreprenor la început de drum sau experimentat, cel mai important obiectiv este să fie auzit. De aceea, un business podcast te poate ajuta să comunici ceea ce te face diferit și valoros. Am pregătit pentru tine câteva beneficii prin care podcastul ajută la dezvoltarea brandului tău:

  1. Podcastul este un tool de business care ajută marketerul să fie în contact direct cu avatarul de client, dar și posibilitatea de a transmite mesajul la cât mai multe persoane.
  2. Baza ta de clienți fideli pe care ai construit-o este dispusă să te asculte, astfel crescând posibilitatea de a-ți consuma și recomanda produsul.
  3. Șansă mai mare de promovare și creștere a comunității prin invitați. Podcasturile interviu cu un expert în domeniu, îți dă posibilitatea de a te face cunoscut și în comunitatea lui.

Timeline episod:

02:25Când am nevoie de un podcast? 07:02Ce beneficiile aduce 13:57Ce înseamnă realizarea unui podcast

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre beneficiile unui podcast și care sunt costurile, te invităm să asculți întreg episodul de astăzi.Săptămâna viitoare vom discuta despre utilitatea unui podcast în strategia noastră de business. Până atunci, nu uita să te abonezi la canalul oficial Mentori de România, sau să îți descarci aplicația pentru a fi sigur că primești notificare atunci când un nou episod va fi postat.

Brands at WorkEpisod 65