Despre activele digitale ale firmei și importanța unui website S3E11

Te regăsești și tu în situația de a avea un site „lăsat în paragină”? Dacă da, cred că a venit timpul să asculți ce au de spus specialiștii noștri despre importanța unui website atunci când vine vorba de imaginea firmei. Gazdele noastre, Cristina Norocel și Adrian Burlacu, vor discuta în episodul de astăzi despre activele digitale ale firmei, și vor explica de ce este mai econom să investești în propriul site atunci când faci campanii de promovare.

Dacă în trecut site-ul era doar o pagină de prezentare unde găseai informații despre companie sau viziunea și valorile acesteia, în prezent lucrurile s-au schimbat. Conform Cristinei, site-ul reprezintă un instrument pe care îl utilizăm pe lângă partea de branding, și ca instrument care ajută la crearea bazei de date de clienți atrași prin site.

Cel mai bun exemplu care ilustrează importanța unui website

Pentru a înțelege mai bine importanta unui website, Adrian vine astăzi cu un exemplu concret al companiei Coca Cola. Compania prezintă un model de business care se bazează pe anumite promoții care conduc către site (cum ar fi introducerea codurilor de pe ambalaj). În lipsa unor promoții de acest fel, oare ce motiv ar mai avea cumpărătorul să acceseze un site web?

activele digitale ale firmei si importanta unui website

Ei bine, în episodul de astăzi, vei afla de la specialiștii noștri de ce este important să invesești în dezvoltarea site-ului companiei, cum poți utiliza site-ul pentru a-ți construi baza de date de clienți, dar și de ce este mai econom să faci campaniile de promovare pe site.

„Este mult mai econom să-ți utilizezi site-ul pentru a face campanii în platforme terțe.”

Cristina Norocel

Timeline

02:20Care sunt activele digitale? 14:17Cum aducem oamenii pe site? 15:09De ce este mai econom să faci campanii pe site?

Rămâi alături de noi, pentru că urmează să vorbim în episodul următor despre PR, când și de ce mai ai nevoie de el! Pentru a fi sigur că nu pierzi acest episod, dar și alte podcasturi de pe canalul Mentori de România, îți recomandăm să îți descarci aplicația noastră oficială pentru a primi notificări atunci când se postează un nou episod. Până data viitoare, asigură-te că informațiile de pe site-ul tău sunt actualizate!

Brands at WorkEpisod 41