Soluții de finanțare bancară: Provocări & Responsabilități

Path2Capital

Episod sponsorizat de Path2Capital

Cu toții știm că businessul unei bănci este de a da bani cu împrumut și de a caștiga din asta. Deși antreprenorii privesc băncile ca pe o sperietoare, ca pe un inamic al dezvoltării afacerii, în mare parte datora lipsei de empatie față de antreprenor, cei care dezvoltă afacerile destul de mult și reușesc să aibă o înțelegere superioară a lucrurilor, privesc lucrurile pozitiv, ca soluții de finantare bancara pentru afacerea lor.

În acest ultim episod al sezonului 3 din The Money Game, Ruxandra și Marius îl au ca invitat pe Ciprian Ștefan, fondator al Master Business Advisers…., alături de care întorc pe toate fețele subiectul legat de finanțarea bancară.

finantare bancara

Invitatul trece în revistă tipurile de finanțări pe care le poate accesa o companie, așteptările părților, dar și provocările sistemului de finanțare influențat de contextul geo-politic actual, deloc de neglijat.

Printre soluțiile de finantare bancara mentionate de catre invitatul nostru de astazi, se enumeră:

  • finanțarea capitalului de lucru
  • factoringul
  • scrisorile de garantie bancara

Nu uita să asculți și celelalte episoade ale podcastului The Money Game, iar dacă te interesează să dezvolți și alte arii ale afacerii tale, îți recomandăm și podcasturile: Brands at Work, 1440, LeadersHUB, The Rain Maker, toate fiind producții ale platformei de podcasting: Mentori de România.

Money GameEpisod 52