Urmărește-ne
Caută
Ne poți asculta și pe:

3 metode de a deveni productiv prin prioritizarea sarcinilor S2E021

A venit momentul în care Remus și Andreas Bălan răspund întrebărilor voastre legate de managementul timpului, și prioritizarea sarcinilor și au ales ca în episodul de astăzi să vorbească despre cele mai importante metode de a deveni productiv.

Prioritizarea activităților este o abilitate importantă pentru orice individ și este mai important ca niciodată să fii productiv. Odată cu creșterea tehnologiei și creșterea sarcinilor legate de muncă, oamenii trebuie să găsească modalități de a fi productivi la locul de muncă precum:

  • Setarea unui timp limită pentru fiecare sarcină;
  • Prioritizarea sarcinilor;
  • Proiectarea propriului sistem de productivitate.

Metode de a deveni productiv ? Tehnica 10-100-1000-10000

Pentru a fi productiv, este important să prioritizezi activitățile care sunt cele mai importante și de cea mai mare prioritate. Din punctul de vedere a lui Remus, metoda eisenhower nu este cu adevarat eficientă. De ce? Răspunsul îl vei găsi ascultând întreg episodul de astăzi.

În schimb Remus propune o alta tehnică: Piramida activităților în funcție de valoarea lor în bani. Această tehnică se numește 10-100-1000 -10000 pentru că este vorba despre clasarea sarcinilor tale în ordine de la cele mai puțin valoroase (10) la cele mai valoroase (10000).

Dacă vrei să obții rezultate, ai nevoie deci de metode de a deveni productiv iar această tehnică te ajută să îți clasifici sarcinile de la cea mai puțină la cea mai valoroasă, oferindu-ți astfel o reprezentare vizuală a ceea ce ar trebui să te concentrezi asupra.

metode de a deveni productiv

Timeline episod:

00:55De ce metoda eisenhower nu este eficientă? 09:50Tehnica 10-100-1000-10000? 17:09Provocarea săptămânii

Provocarea 1440 de astăzi:

  1. Împarte activitățile după tehnica 10-100-1000-10000;
  2. Observă activ cum îți petreci timpul în acest moment;
  3. Alege cu intenționalitate să faci activități care valorează pentru tine mai mult.

Fii atent cum îți clasifici activitățile în importante sau urgente și uitlizează tehnica cea mai potrivită.Învață să delegi și nu uita de blocarea timpului, de pauze. Rămâi aproape de noi! Așteptăm opinia ta, dar și rezultatele tale pe paginile noastre de Facebook și LinkedIn.

1440Episod 33