Teorii și perspective despre Leadership și Lideri S1E001

 În emisiunea de astăzi, atenția noastră s-a concentrat pe Simona Bortiș. În prezent, ea este o antreprenoare de succes care îmbrățișează profesia de transformational coach și career strategist. Totodată, aceasta este pasionată de tot ce înseamnă leadership și lideri, iar experiența Simonei în acest domeniu îi permite să ne ofere cele mai bune informații și sfaturi pentru ca noi să reușim să ne atingem obiectivele propuse. Pentru a afla toate detaliile oferite de către invitata noastră în acest episod, vă invităm să ascultați în întregime acest episod creat special pentru dvs.

Cu o experiență de 20 de ani în managementul  resurselor umane și proiecte de transformare organizațională, Simona ne vorbește astăzi, în detaliu, despre leadership si lideri. Având o deosebită pasiune pentru oameni, educație și leadership, aceasta reușește să ne convingă de nevoia puternică a oamenilor de a avea un lider.

„Liderii sunt acele persoane care sunt capabile să-i inspire și pe ceilalți să acționeze.”

Simona Bortiș
Teorii și perspective despre Leadership și Lideri

Pornind de la subiectul principal „ leadership si lideri ”, am identificat trei motive principale pentru care prezența unui lider aduce în viața oamenilor încrederea esențială pentru a reuși în viață. Aceste trei motive sunt reprezentate de nevoia puternică de siguranță, scop și dezvoltare.

Tot azi, aflăm și de cele opt teorii care stau la baza leadership-ului, teorii care ne oferă o perspectivă clară asupra unui lider de succes. Teoria marelui bărbat este prima teorie care vine în ajutorul nostru, prezentându-ne calitățile înnăscute pe care trebuie să le dețină un bun lider. În continuare, sunt prezentate teoriile trăsăturilor de caracter, comportamentale, de contingență, situaționale, participative, tranzacționale/manageriale, transformaționale, care ne fac să înțelegem ce înseamnă, de fapt, să fii un lider. 

Timeline Episod: Teorii și perspective despre Leadership și Lideri

01:39Ce este un lider din perspectiva Simonei? 02:30Teorii ale leadershipului 10:58Cine ne sunt primii lideri în viață?

   Dacă vrei să te încarci de motivație și energie pozitivă, în acest minunat univers al antreprenoriatului, lasă-te inspirat de și mai multe episoade, care te vor surprinde mereu și te vor purta către calea succesului. Abonează-te acum la canalul ’’Mentori de România’’, iar noi te vom surprinde mereu cu subiectele preferate de tine, amintindu-ți printr-o notificare să nu lași pe mâine ce poți face astăzi!

Fill out my online form.
Leaders HUBEpisod 1