Invert si tehnica balonului cu aer cald

În acest episod Remus ne vorbește despre tehnică invert și tehnică balonului cald. Când ne propunem să facem ceva, mai întâi facem planul iar mai apoi vine execuția și apoi evaluare. Orice plan măsurabil este și realizabil, dar nu întotdeauna planul cu care pornim la drum rămâne și planul de sfârșit cu ajutorul căruia ne îndeplinim obiectivele. Odată ce planul este dinamic și acțiunile noastre trebuie să fie dinamice pentru a ajunge cu succes la linia de finish. Tehnică ne ajută să ne autoevaluam performanță iar mai apoi să facem un plan de combatere a obstacolelor ce pot apărea.

Atunci când vrem să obținem ceva diferit, trebuie să facem ceva diferit.

Remus Bălan
Invert si tehnica balonului cu aer cald

Invert este o tehnica de evaluare

După ce am identificat cel puțin trei obstacole ce ne-ar putea apărea, trebuie să le eliminăm cu ajutorul tehnicii balonului cu aer cald. Obiceiul de a face o evaluare a performanței este vitală. Pentru a află mai multe, urmărește episodele episodul.

Provocarea de astăzi este:

Alegeți un obiectiv, alegeți un obicei și fă activități iar mai apoi autoevaluează-te.

Dacă te-a ajutat tehnica invert si tehnica balonului cu aer cald să-ți setezi un plan si sa evaluezi ce anume ar putea merge prost iar mai apoi sa te pregatesti pentru aceste probleme, atunci revino și ascultă și alte episoade din podcastul 1440. Suplimentar ne poți urmări și pe Facebook și LinkedIn.

1440Episod 40