Cine ar trebui să fie în controlul vânzării? S1E002

 Domeniul vânzărilor este unul provocator care ne îndeamnă să avem un plan bine definit în momentul în care apar potențialii clienți. 

În episodul de astăzi, Robert Burcea ne contruiește o imagine asupra modului în care putem eficientiza procesul de vânzare pentru a ajunge la rezultatul dorit. Informațiile oferite de acesta ne vor ajuta să înțelegem ce înseamnă să conducem în vânzări și cine ar trebui să fie în controlul vanzarii

Acțiunea rămâne, intenția se duce.”

Robert Burcea

          

Tot azi, aflăm despre procesele care stau la baza creșterii numărului de clienți sau potențiali clienți. Denumirea primului proces este ’’funnel de lead’’, care ne îndeamnă spre sortarea potențialilor clienți înainte de a-i transforma în vânzări. Cel de-al doilea proces este denumit  funnel de vânzare, care transformă potențialii clienți în clienți mulțumiți. Acest proces vine la pachet cu o serie de pași care trebuie îndepliniți pentru a ne atinge obiectivele propuse. Robert ne prezintă un plan de acțiune bine definit care se bazează pe întrebări bine stabilite în mintea vânzătorului, în momentul în care interacționează cu clientul. Astfel, aflăm cine preia controlul vanzarii si cum să avem succes într-un astfel de proces.

Întrebările fundamentale sunt: ce? de ce? cum? care? și cât vreau să obțin de la întâlnirea cu clientul?. Toate aceste strategii prezentate vin în ajutorul vânzătorului, îndreptându-l spre atingerea obiectivelor, așadar spre succes. Pentru a nu pierde detaliile esențiale vă invităm să ascultați, în întregime, acest epidos creat speciat pentru dvs.

Timeline episod: Cine ar trebui să fie în controlul vanzarii?

01:57Ce înseamnă să conduci o vânzare? 05:43Când conduce clientul? 06:48Cum funcționează vânzarea?

 Dacă vrei să te încarci de motivație și energie pozitivă, în acest minunat univers al antreprenoriatului, lasă-te inspirat de și mai multe episoade, care te vor surprinde mereu și te vor purta către calea succesului. Abonează-te acum la canalul ’’Mentori de România’’, iar noi te vom surprinde mereu cu subiectele preferate de tine, amintindu-ți printr-o notificare să nu lași pe mâine ce poți face astăzi!

The Rain MakerEpisod 2