Black Friday: Calea către excelența în afaceri S6E10

Bine ai venit la “Brands at Work”, emisiunea noastră de podcast unde Cristina Norocel și Adrian Burlacu aduc în prim-plan subiecte de interes vital pentru antreprenori. Astăzi, suntem aici pentru a dezvălui strategii de succes pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului – Black Friday.

În episodul de astăzi, Cristina și Adrian vor explora lumea fascinantă a reducerilor și vor dezvălui cum afacerile pot adopta acest concept pentru a obține rezultate spectaculoase. Vor discuta despre strategii de promovare și eforturile necesare pentru a face din acest eveniment o adevărată reușită.

Împreună, vom explora exemple inspiraționale de afaceri care au abordat cu succes acest gen de strategie și vom dezvălui pașii concreți pe care oricine îi poate urma pentru a-și multiplica vânzările. Vom descoperi, de asemenea, efectele uimitoare pe care aceste reduceri le poate avea asupra cifrelor companiei, atunci când este realizat în mod corect.

Deci, dacă ești un antreprenor sau un pasionat de lumea afacerilor, acest episod este un must-listen. Așa că stai cu noi, pentru că astăzi “Brands at Work” te va ghida spre succesul în lumea afacerilor!


Dacă te hotărăști să apelezi la această strategie și să o introdusi în afacerea ta, aproape tot personalul companiei tale devine personal de vânzări!

Adrian Burlacu

Exemple de cum pot introduce companiile perioada de Black Friday pentru a avea succes

În cadrul discuției de astăzi, Adrian ne-a oferit câteva exemple de afaceri care pot beneficia în mod semnificativ de pe urma marilor reduceri anuale. Una dintre ideile prezentate se referă la cafenele, care pot exploata această perioadă pentru a oferi reduceri atrăgătoare, cum ar fi abonamente lunare sau pe termen de 3 luni pentru consumatorii de cafea. Această strategie se concentrează pe atragerea clienților cu reduceri substanțiale la produsele pe bază de cafea, folosind metode de promovare intensivă și eficientă.

Pentru ca această strategie să aibă succes, iar compania să aibă parte de o ascensiune remarcabilă pe piață, trebuie să oferim o importanță deosebită promovări corecte și puternice. În cazul exemplului de mai sus putem apela la postările din mediul online, la implicarea clienților fideli pentru a împărtăși evenimentul cu alți iubitori de cafea, dar și folosind diverse metode precum bannere, newslettere și chiar pahare cu design special care să comunice aceste oferte.

Un alt exemplu remarcabil menționat de Adrian este cel al unui salon de înfrumusețare, care poate adopta strategii similare cu cele ale cafenelei, oferind abonamente cu reduceri pentru servicii specifice sau reducând prețurile la produsele expuse spre vânzare din cadrul salonului. În plus față de strategiile de promovare la care pot apela cafenele, un salon de înfrumusețare poate accesa baza de date a clienților existenți și îi poate contacta direct pentru a-i informa despre ofertele speciale.

black friday calea catre excelenta 700x700

Pe lângă aceste exemple, Cristina a adăugat o altă perspectivă pentru antreprenorii care își vând expertiza și cunoștințele. Ea a evidențiat posibilitatea de a oferi un eBook gratuit în schimbul adreselor de email în timpul reducerilor. Această strategie oferă doar acces la o bază de date valoroasă, ci și creează oportunitatea de a discuta mai amplu cu potențialii clienți după eveniment, care în perioada următoare vor putea achiziționa aceste servicii.

În esență, strategiile discutate de Adrian și Cristina ilustrează moduri variate și eficiente prin care diverse tipuri de afaceri pot să profite de această perioadă intens comercială, Black Friday, pentru a atrage și fideliza clienți, precum și pentru a-și extinde baza de date sau a-și dezvolta noi relații comerciale.

Timeline episod

01:58Cine poate apela la această strategie? 04:06Exemple concrete de implementare a reducerilor în lumea afacerilor 15:03Sfaturi pentru antreprenori în această perioadă

Episodul de astăzi ne-a oferit o privire detaliată asupra modurilor ingenioase în care diverse tipuri de afaceri pot să profite la maximum de Black Friday. Cu toate acestea, nu uita că emisiunea noastră reprezintă o resursă esențială pentru orice antreprenor aflat în procesul de construire a unui brand puternic, motiv pentru care îți recomandăm să explorezi și episoadele anterioare pentru a avea acces la și mai multe informații valoroase. Așadar, dacă îți dorești să descoperi mai multe despre lumea fascinantă a brandurilor, dar și poveștile captivante din spatele succesului lor, te invităm să ne urmărești în continuare. Totodată te invităm să asculți și emisiunile noastre 1440, LeadersHub, The Keywords Podcast și Money Game, disponibile pe Mentori de România, pentru a-ți asigura succesul antreprenorial.

Brands at WorkEpisod 93