Urmărește-ne
Caută
Ne poți asculta și pe:

Rolul mentorului în atingerea obiectivelor propuse S2E20

Rolul mentorului este unul extrem de important în dezvoltarea profesională. Ajută oamenii să prospere în cariera lor, oferindu-le sfaturi, îndrumare și sprijin. Mentorii își pot ajuta ”elevii” să-și îmbunătățească abilitățile și să învețe noi abilități. De asemenea, le pot oferi un sentiment de apartenență și motivație.

În episodul de astăzi, Remus și Andreas Bălan discută despre mentorare oferind răspunsuri la mai multe întrebări uzuale legate de acest topic, precum:

  • Ce este și ce nu este mentoratul?
  • Cât timp ar trebui să avem un mentor?
  • Ce trebuie să faci în calitate de mentee?
  • Care este relația mentor-mentee?
  • La ce să te uiți mai întâi la un mentor?

Relația mentor-mentee este o stradă cu două sensuri în care mentorul obține la fel de mult ca și mentee-ul din relație. Pentru toate celelalte răspunsuri și nu numai, vă invităm însă să ascultați în întregime episodul de astăzi. Chiar merită (ca toate de pâna acum, de altfel).

rolul mentorului in atingerea obiectivelor propuse 480x270

Care este până la urmă rolul mentorului?

Printre beneficiile mentoratului includem: creșterea încrederii în sine, creșterea motivației, productivitatea mai mare, abilități mai bune de rezolvare a problemelor, etc.

Timeline episod:

00:55Ce este mentoratul? 09:50La ce te uiți mai întâi la un mentor? 17:09Provocarea săptămânii

Provocarea 1440 de astăzi:

  1. Vezi unde ești nemulțumit, care arie a vieții tale nu funcționează cum trebuie și cauta acolo;
  2. Fă o listă cu posibili mentori în direcția respectivă;
  3. Intră în contact cu ei;
  4. Lucrează cu ei.

Fii atent cu programul tău și nu te lăsa influențat de alte activități neașteptate. Rolul mentorului în creșterea productivității este unul extrem de important. Nu uita de blocarea timpului, de pauze și rămâi aproape de noi! Așteptăm opinia ta, dar și rezultatele tale pe paginile noastre de Facebook și LinkedIn.

1440Episod 32